AMANDEL MASSAGE OLIE, 500 ml

Productcode:
1166
Leverancierscode:
3090
Beschikbaar:
Нет в наличии

10,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 10

Voor massagespecialisten biedt ems-beauty.es hoogwaardige natuurlijke amandelmassageolie. Hiermee wordt elk type massage veel effectiever en aangenamer.
Waarom je massageolie zou moeten gebruiken

Er is niemand in de moderne wereld die niet op de hoogte is van de magische eigenschappen van massage. Zijn helende krachten zijn al duizenden jaren bekend. Massage is wonderbaarlijk, evenals een methode om verschillende ziekten te voorkomen. Massageolie is een kans om de voordelen ervan uit te breiden en de effectiviteit ervan te vergroten.
De olie vergemakkelijkt niet alleen de stroom van handen naar de huid, maar verwarmt, kookt, verzacht, kalmeert de huid, helpt cellulitis te bestrijden, bevordert de stofwisseling en verbetert de immuunafweer. Het gebruik van massageoliën vormt het laatste ritueel dat de hele dag de nodige energie geeft. Massage amandelolie is 100% natuurlijk, rijk aan vitamines en mineralen, onmisbaar voor de huid. De resultaten zijn gewoon geweldig!
Als je massage amandelolie wilt kopen, doe dat dan voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty webshop. Wij leveren massageaccessoires rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten van onze producten zijn vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. Daarnaast bezorgen wij goederen door heel Europa via een voor u geschikte koeriersdienst.
Neem contact op met de winkelmanager om bezorging te bestellen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.