AMANDEL MASSAGE OLIE, 50 ML

Productcode:
1159
Leverancierscode:
1328
Beschikbaar:
Нет в наличии

2,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 50

EuroMedSystems presenteert hoogwaardige massage-amandelolie 50 ml om de effectiviteit van elke massageprocedure te vergroten. Hiermee wordt de behandeling prettiger en handiger voor de patiënt en de arts.
Voordelen van keuze

Amandelen zijn een heerlijke noot, maar ze zijn ook effectief voor de gezondheid, tot het punt dat amandelolie een ingrediënt is in veel schoonheidsproducten. We nodigen je uit om alle voordelen in je werk, maar ook thuis te proberen. De olie kan worden gebruikt voor ontspannende baden of als middel tegen griep.
De olie wordt geproduceerd met behulp van moderne technologieën, waardoor u alle nuttige eigenschappen kunt behouden. De huid zal zijdezacht zijn na een massage met deze olie, maar ook de huid wordt geregenereerd en verstevigd tegen invloeden van buitenaf. De olie kan ook worden gebruikt als hoofdingrediënt voor aromatische melanges.
Als je amandelmassageolie wilt kopen, doe dat dan voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty webshop. Omdat we al vele jaren producten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. Daarnaast kunt u de bezorging naar elke uithoek van Europa bestellen via de service die bij u past.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er tijdens kantooruren contact met u opgenomen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.