Abrikozenpit massageolie, 500 ml

Productcode:
1164
Leverancierscode:
2725
Beschikbaar:
Нет в наличии

10,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 10

De online winkel van EMS-Beauty presenteert natuurlijke massageolie van abrikozenpitten, 500 ml. Hiermee wordt elk type massage veel aangenamer en voedender voor de huid.
Productvoordelen

Massageolie stelt u in staat massage uit te voeren met aangename effecten voor zowel de massagetherapeut als de cliënt. Abrikozenpitolie vormt door het gehalte aan plantaardige vetten (32% tot 66%) een beschermend laagje op de huid en voorkomt zo huidletsel.
De olie bevat lactose en emulsie, magnesium- en kaliozouten, vitamine A, B, C en F, deze laatste worden de schoonheidsvitamine genoemd. Deze massageolie voedt de huid, hydrateert en regenereert. Bovendien vergemakkelijkt het het glijden van de handen van de specialist over de huid van de patiënt. En de aangename geur zorgt voor extra ontspanning tijdens de procedure.
Beslissen om massageolie van abrikozenpitten te kopen, doe het tegen de beste prijs via EuroMedSystems. We hebben een groot assortiment massageproducten, waarvan de kosten veel voordeliger zijn dan in andere winkels, omdat we deze al vele jaren rechtstreeks van fabrikanten leveren.
Het is mogelijk om door heel Europa te laten bezorgen. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld, dan beantwoorden wij uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.