7D gerichte echografiemachine HIFU-470

Productcode:
3264
Beschikbaar:
Op voorraad

2.700,00€

course-cert ce-cert

7D gerichte echografie HIFU-470: innovatief hulpmiddel voor anti-aging huidverzorging


7D gerichte echografie HIFU-470 is een geavanceerd en betrouwbaar hulpmiddel voor het bestrijden van rimpels en verlies van huidelasticiteit. Dit professionele apparaat maakt gebruik van MMFU-technologie (macro- en microfocused echografie), waardoor u resultaten kunt bereiken zonder chirurgische ingrepen. Het gaat niet gepaard met bloedingen, laat geen littekens achter en vereist geen lang herstel.


Belangrijkste voordelen:

  • Geïndividualiseerde instellingen: Voor elke cartridge zijn er afzonderlijke energie-instellingen, waarmee u de behandeling kunt aanpassen aan de behoeften van elke cliënt.
  • Verbetering op verschillende niveaus van de huid: Het apparaat beïnvloedt verschillende lagen van de huid, verbetert de elasticiteit, versterkt de weefsels en stimuleert de regeneratie van collageen.
  • Snelheid en pijnloosheid: procedures worden snel en pijnloos uitgevoerd, zonder dat een lang herstel nodig is.
  • Hoge kwaliteit en veiligheid: Het gebruik van geavanceerde technologieën garandeert een hoge kwaliteit en veiligheid van procedures.
  • Langdurig effect: De resultaten kunnen 18-24 maanden aanhouden.
  • Werk met twee kanalen: het apparaat kan tegelijkertijd voor twee clients verwerken, wat het snel en efficiënt maakt. Met verschillende cartridges, waaronder cartridges die zijn ontworpen voor de ogen, het voorhoofd, het gezicht en het lichaam, kunt u voor elke gelegenheid de juiste kiezen.
  • Behandelingsproces: De behandeling met HIFU-470 is vrijwel pijnloos en vereist geen langdurig herstel. Klanten kunnen binnen een mum van tijd hun dagelijkse routine hervatten. De resultaten van één sessie kunnen 18-24 maanden aanhouden.
  • Werkingsmechanisme: De 7D Focused Ultrasound-technologie van de HIFU-470 maakt gebruik van hoogenergetische echografie om de diepe lagen van de huid te doordringen en de SMAS-laag (ondersteunende fascia) te bereiken. Het helpt de problemen van verslapping en ontspanning van gezicht en lichaam op te lossen, stimuleert de fasciaspieren en bevordert de regeneratie van collageen.


Specificaties:

Ingangsspanning: AC100-240V.

Uitgangsfrequentie: 4-7 MHz.

Broncartridges: 20000

Uitgangsvermogen: 200-400 W.

Patroonheilige: 5A.

Afmeting verpakking: 53×45×44 cm.

Gewicht: ongeveer 10 kg.


7D gerichte echografie HIFU-470 is een innovatief hulpmiddel waarmee u jeugd en schoonheid kunt bereiken zonder chirurgische ingrepen, zonder pijn en lang herstel.

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.