3in1 vaginale 4D + HIFU + Vmax

Top verkoper!
3in1 vaginale 4D + HIFU + Vmax
Productcode:
1834
Leverancierscode:
3910
UPC:
dw5qqI_9n6k
Beschikbaar:
Op voorraad

2.100,00€

course-cert ce-cert

Een 3in1 apparaat voor 4D HIFU en Vmax vaginale verjonging wordt onder de aandacht gebracht van schoonheidsspecialisten in de EMS-Beauty online winkel. De combinatie van technieken stelt u in staat om ongelooflijke resultaten te bereiken zonder het gebruik van een scalpel.
Apparatuurmogelijkheden

De innovatieve 3in1 4D HIFU en Vmax vaginale verjongingsmachine is ontworpen om de meest populaire gezichts- en lichaamsbehandelingen uit te voeren zonder een extra apparaat aan te schaffen. De werking van ultrageluid is gericht op collageenvezels: de warmte van ultrageluid stimuleert het samentrekken van de vezels en het verstevigen van de huid. Maar het effect van de toepassing groeit: de komende maanden wordt collageen intensief gesynthetiseerd en wordt de huid merkbaar verjongd. En het verkregen resultaat duurt van 1 tot 3 jaar.
Een van de kenmerken van het 3in1-systeem is dat het kan worden gebruikt om drie soorten procedures uit te voeren: lichaamsmodellering, gezichtsverjonging en vaginale verjonging. De serie cartridges zorgt ervoor dat zelfs de meest delicate gebieden, zoals de neusvleugels of het periorbitale gebied, worden behandeld. Met behulp van het apparaat kan een specialist verschillende resultaten behalen. Het grote voordeel van de methode is dat er geen downtime is na de behandeling. Onmiddellijk daarna kan de persoon terugkeren naar normale activiteiten. En dankzij de aanwezigheid van de V-MAX-cartridge kunt u gedurende lange tijd lokaal energie leveren, zonder pijn in de omliggende weefsels te veroorzaken.
Concurrentievoordeel in vergelijking met andere apparaten is dat het apparaat is uitgerust met een reeks sproeiers en patronen, waardoor u de apparatuur op elk deel van het gezicht en lichaam kunt gebruiken zonder stress in de hand van de specialist. Informatie over het hele proces wordt in realtime op het touchscreen weergegeven. De behandeling kan, indien nodig, halverwege het proces worden gestaakt. En het kleine formaat van het apparaat is een uitstekende keuze, zelfs voor kleine kantoren.
Contra-indicaties voor gebruik

U moet niet vergeten dat er een lijst met contra-indicaties is voor het gebruik van het apparaat:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
infectieziekten in de acute fase;
suikerziekte;
hart-en vaatziekten;
oncologische neoplasmata;
psychische aandoening;
inflammatoire en etterende dermatologische processen;
schade aan de integriteit van de huid;
pathologie van het endocriene systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
Zorg ervoor dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft, zodat de procedure hem alleen een positief resultaat oplevert zonder bijwerkingen.

Plaats een bestelling

Heeft u het juiste apparaat voor huidverjonging gevonden? Je kunt het kopen via de EMS-Beauty online winkel tegen de beste prijs in Europa. De reden voor deze kosten ligt in directe leveringen van fabrikanten voor vele jaren.
Samen met gecertificeerde apparatuur krijg je de mogelijkheid om er gratis mee te leren werken. Na afronding van de cursus wordt een certificaat voor het werken met patiënten afgegeven. En bij aankoop krijg je garantie op de dienst na verkoop, die je verzekert in geval van pech.
Levering vindt plaats door het hele land. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Specificaties:

Golflengte - 650 nm

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Spanning - 110-220 V

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.